Team Esbjergnyheder

Kenneth Skjødt Jakobsen (th) får overrakt gavekort fra Primo Tours af Salgschef Erik Christensen
Klik på foto for større version
Kenneth Skjødt Jakobsen (th) får overrakt gavekort fra Primo Tours af Salgschef Erik Christensen

Bankfolk sidder solidt på podiet i Tipsdysten

For tredje sæson i træk er en bankmand øverst på podiet i Team Esbjergs konkurrence mellem sponsorer, Tipsdysten, hvor deltagerne skal gætte udfaldet af og cifrene på kampe i Blue Water Dokken.

I modsætning til de to foregående års afgørelser blev Kenneth Skjødt Jakobsen fra Skjern Bank en klar vinder med 12 point. Dermed sikrede han sig den vigtige håneret over for kolleger fra byens andre pengeinstitutter.

Faktisk var det et af Team Esbjerg ikke så få nederlag i den netop afsluttede sæson, som gav det afgørende forspring. Han gættede ikke bare Viborg HK’s sejr i oktober, men også cifrene 30-27 i udeholdets favør.

- Det var det tip, der grundlagde sejren, men ligesom alle andre havde jeg håbet, at Team Esbjerg var kommet i slutspillet. Jeg ramte rigtigt i begyndelsen af sæsonen, og siden var jeg ligesom de andre født optimist og gik ned med holdet, siger Kenneth Skjødt Jakobsen.

Forrige sæson vandt Kim Nikolajsen fra Nordea, i fjor sejrede Carsten Thybo fra Jyske Bank efter ekstra tip, ekstra spørgsmål og til sidst lodtrækning. Denne gang var afgørelsen klar, men der var trængsel på de næste pladser, hvor en række tippere måtte dele andenpladsen med ni point:

Charlotte Schulz - Comtec

Erik Løjborg - Carton Byg

Arne Simon Pedersen - Den Jyske Sparekasse

Johnny Olsson – Moove

Paul Svanholm - Mr. Svanholm

Torden Knudsen - TK Montage

Kenneth Skjødt Jakobsen modtog som vinder af Tipsdysten et gavekort på 5.000 kr. til Primo Tours. Han vidste slet ikke, at der var en rejse på spil, og glæder sig allerede til at indløse gavekortet. Han er til både vandreferie i Norge, badeferie med familien syd på og mere tematiske ferier. Så hvem ved?

- Som sponsorer har vi i Skjern Bank et rigtig godt samarbejde med Team Esbjerg, hvor hele teamet bagved er meget professionelt. Medarbejderne ser muligheder, og vi forstår hinanden. Det er meget værd, siger Kenneth Skjødt Jakobsen.

I alt 40 erhvervsfolk deltog i Tipsdysten, og de kan godt allerede nu ruste sig til, at der bliver flere sejre i den nye sæson.

Kiva Grafisk