Team Esbjergnyheder

Missionen i Hammel er at vinde og spare kræfter

Midt i et kampprogram spækket med store sportslige udfordringer spiller Team Esbjerg fredag aften den første kamp i landspokalturneringen, Santander Cup, når 3. divisionsklubben Hammel GF tager imod i 5. runde i Arenaen i Hammel Idrætscenter.

- Det er først og fremmest en kamp, der skal bruges til at komme videre i pokalturneringen. Vi prioriterer Santander Cup højt, også fordi jeg forventer, at vi har spillere tilbage fra graviditet og skader og et nyt, stærkt mandskab på vej, når turneringen for alvor går i gang efter sommerpausen, siger Team Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen.

Han har ikke noget kendskab til Hammel GF, der aktuelt ligger nummer fem i 3. division og ser frem til at byde de danske mestre velkommen i sin arena. På det taktiske plan kan Lars Frederiksen ikke bruge kampen til så meget, men ressourcemæssigt har han klare mål.

- Flere spillere har spillet rigtig meget på det seneste, og det vil være naturligt at aflaste dem. Derfor vil vi bruge ressourcerne hos dem, der ikke har spillet helt så meget og har overskud. Eksempelvis døjer Emily Stang Sando med en akillessene, og vores tredjemålmand, Alberte Stenderup, vil få spilletid, og det samme gælder Mette Knudsen på venstre fløj, siger Lars Frederiksen.

Han og det øvrige team ærgrer sig fortsat over forløbet af ligakampen mod FC Midtjylland onsdag aften, som blev tabt 27-25.

- Det var ærgerligt, at det atter var lige ved og næsten, hvilket har været tendensen i denne sæson. De sidste minutter har kostet mere end tidligere, og vi ser tekniske fejl, som vi normalt aldrig laver. Dem skal vi have væk, for de afgør kampe, når de sker i afslutningen. Det gode fra kampen mod Midtjylland er, at vi til tider spillede fint angrebsspil og stod godt i forsvaret i perioder. Det skal vi tage med til de næste kampe, siger Lars Frederiksen.

Kampen i Hammel Idrætscenter spilles fredag kl. 18.30, og ligesom mod FC Midtjylland er skulderskadede Rikke Zachariassen ikke i truppen. Ellers stiller Team Esbjerg med alle de spillere, der er til rådighed.

Kiva Grafisk