Team Esbjergnyheder

Sådan kommer Team Esbjerg i slutspillet mod alle odds

Fire hold kæmper om de to sidste pladser i slutspillet i Primo Tours Ligaen, og på forhånd har Team Esbjerg de dårligste odds. De to favoritter til de to yderste pladser, Silkeborg Voel KFUM og Odense Håndbold, mødes fredag aften, og spiller de uafgjort, kommer Team Esbjerg ikke i slutspillet.

Team Esbjerg møder lørdag eftermiddag Skanderborg Håndbold, som holdet chokerede håndboldverdenen ved at sætte point til imod i årets første kamp i Blue Water Dokken. Både den kamp og hjemmekampen mod Team Tvis Holstebro skal vindes for at bevare den spinkle mulighed for at sikre sig en slutspilsplads.

- Vi kan ikke andet end at gøre vores arbejde og så se, hvordan det går med de andre hold. Vi går til kampen mod Skanderborg med det formål at vinde, og jeg synes, vi er godt rustet efter at have trænet godt oven på landskampugen. Men vi er forberedt på at møde et Skanderborg-hold, der vil kæmpe for sin eksistens. En sejr over os fulgt op af en sejr i Ringkøbing i den sidste kamp kan redde holdet fri af den direkte nedrykningsplads. Vi skal frem for alt vise, at vi er fysisk bedre end dem, siger Team Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen.

Disse forudsætninger skal opfyldes, hvis Team Esbjerg skal i slutspillet:

  • Team Esbjerg skal vinde de to resterende kampe mod Skanderborg Håndbold og Team Tvis Holstebro.
  • Enten Odense Håndbold eller Silkeborg-Voel KFUM skal tabe de to resterende kampe.
  • Randers HK skal sætte mindst et point til. Dog vil et scenarie med pointlighed mellem Odense, Randers og Team Esbjerg placere esbjergenserne bedst indbyrdes.  

Filippa Idéhn, Rikke Zachariassen og Maibritt Kviesgaard er fortsat ude med skader og har føjet sig til en liste over ukampdygtige spillere, som i forvejen består af Susanne Kastrup Forslund, Estavana Polman og Lærke Møller.

 

Team Esbjergs trup til kampen i Primo Tours Ligaen mod Skanderborg Håndbold lørdag den 25. marts kl. 13.30 i Fælledhallen:

Målmænd: Emily Stang Sando og Alberte Stenderup

Venstre fløj: Maria Mose Vestergaard og Mette Knudsen

Højre fløj: Tove Seest

Streg: Ulrika Toft Hansen og Vilde Ingstad

Bagspillere: Laura van der Heijden, Jenny Alm, Lara González, Ida Bjørndalen Karlsson og Nanna Friis-Traberg.

Kiva Grafisk