Team Esbjergnyheder

For tre spillere kan det være karrierens sidste kamp

Team Esbjerg vil gøre sit yderste for at slutte grundspillet i Primo Tours Ligaen godt af med en sejr på hjemmebane over TTH Holstebro torsdag aften. Adgangen til slutspillet er dog afhængig af, at Viborg HK samtidig vinder over HC Odense og dermed sikrer sig andenpladsen og den direkte vej til semifinalerne.

Såfremt Odense får point, er torsdagens kamp i Blue Water Dokken sæsonens sidste i ligasammenhæng og dermed afsked for flere spillere. Gravide Susanne Kastrup Forslund og Ida Bjørndalen har for længst meddelt deres karriereophør, og også Tove Seest vil i så fald spille afskedskamp i Blue Water Dokken.

- Tiden er inde til at prøve noget andet i livet end håndbold på topplan, og jeg og min kæreste, Carsten, vil rigtig gerne have et barn, siger Tove Seest, 33 år.

Hun kom til Team Esbjerg fra netop næste modstander, dengang under navnet Team Tvis Holstebro, i sommeren 2011, da også cheftræner Lars Frederiksen tiltrådte. Hun har leveret sin stabile arbejdskraft på højrekanten i 212 kampe og har været med i hele klubbens optur med deltagelse i slutspil, sølv- og guldmedaljer samt deltagelse i Champions League. Siden 2015 har hun tillige været klubbens Business- og Eventchef og har spillet en central rolle også uden for banen.

- Kampen torsdag aften kan komme til at betyde vanvittigt meget på det personlige plan. Vi er flere spillere, der stopper karrieren, og hvis sæsonen slutter, vil det have stor betydning at få sagt ordentligt farvel til vores store publikum, siger Tove Seest.

Hun er i dialog med klubben om et muligt fremtidigt samarbejde i en funktion i klubben, men som aktiv slutter det, enten torsdag aften eller efter deltagelsen i slutspillet. Tove Seest sender i den forbindelse mange venlige tanker til Team Esbjergs tilskuere, der trods de dårlige resultater i 2017 i nærmest usvækket omfang bakker op om holdet.

- Vi er bare så enormt glade for, at tilskuerne bliver ved med at bakke os op, og vi spillere er sindssygt skuffede over, at vi den seneste tid ikke har kunnet levere bedre resultater. Vi skylder vores publikum at komme i slutspillet og i hvert fald en sejr i den sidste kamp i grundspillet. Vi har ikke været gode nok til at overvinde de uheldige omstændigheder, vi har været ramt af i denne sæson, men jeg synes, der er ved at være positive tendenser, siger Tove Seest.

Du kan købe billetter til grundspillets sidste kamp, opgøret mod TTH Holstebro torsdag kl. 19.30 i Blue Water Dokken, på www.teamesbjerg.dk.

Kiva Grafisk