Team EsbjergSølvpartnere

Vore samarbejdspartnere

Hvor Nationalpark Vadehavet har sin nordlige grænse ved Ho og Blåvand, findes også indgangen til Naturpark Vdesterhavet. Netop her mellem Ho og Skallingen ligger Blåvandshuk Golfcenter midt i de naturskønne omgivelser med Ho Bugt som kulisse.
En helt speciel flora og fauna giver nye oplevelser året rundt. Ikke to dage er ens md tievandets bevægelser i Ho Bugt og årstidernes skiften i den smukke natur. Den rene friske luft og roen… det kan ikke beskrives, men skal opleves i “Eventyrets land”.

 

Esbjerg Conference Hotel er beliggende centralt i Esbjerg på 72.000 m2 grund, tæt på søer, skov, restauranter, sport og shopping. Hotellet har 63 værelser i forskellige kategorier, 21 møde- og konferencelokaler med plads fra 2 til 500 personer. Hotellet er populært til firmafester, fødselsdage, receptioner, konfirmationer, bryllupper, barnedåb og temaarrangementer.
Vi laver også selv nogle arrangementer som dinnerkoncerter, foredrag og julearrangementer.
 

IT Forum Esbjerg er din partner når virksomhedens IT-løsninger skal sikres at være i de bedste hænder. Vores vision er at være på forkant, således at vi altid kan levere den bedste service til vore kunder. Trygge rammer og kompetente medarbejdere, sørger for at IT Forum Esbjerg står stærkt som leverandør af din IT-løsning.

Vi ved hvor vigtigt et godt samarbejde er, og derfor går vi højt op i, at finde den helt rigtige it-løsning til jer.

IT Forum Esbjerg løfter alle former for it-opgaver for små og mellemstore erhvervskunder. Det gælder lige fra komplicerede infrastruktur-opgaver til almindelige desktop-installationer.

Vores typiske kunde ligger i områderne Esbjerg, Varde, Ribe og Bramming. Men med samarbejdet mellem IT Forum Århus og Odense har vi også mulighed for at løfte landsdækkende opgaver.

 

Syddanske Medier er et dynamisk og lokalt forankret mediehus. Vi består blandt andet af Danmarks største regionale dagblad JydskeVestkysten, nyhedssitet jv.dk, jvshop.dk, Danmarks største kommercielle regionalradio skala.fm og Vejen Avis. Mediehuset har 300 medarbejdere, der hver dag bringer nyt til de cirka 350.000 mennesker, der læser vores aviser, lytter til vores radio og besøger vores websites. Vi er dér, hvor livet leves og tingene sker.

JydskeVestkysten    jvshop.dk   skala.fm    nembillet.dk    

bilmarked.dk    jobklik.dk   Sweetdeal   Sdmfilm  

 aos.dk   VejenAvis

SKECHERS, som er et af verdens største og ledende skomærker blev født i Manhattan Beach Californien i 1992. SKECHERS blev født som en arbejdsstøvle, der blev et ikon af Grunge æraen. Mere end 20 år senere, har vi udviklet os til, at være en drivkraft indenfor sko med stilarter for mænd, kvinder og børn i hele verden.

SKECHERS bakkes også op af en række danske sportsudøvere, her kan vi bla. nævne Danmarksmester i Duatlon 2014 + 2015 + 2016 og Duatlon EM Sølvvinder 2016 Maja Stage Nielsen. Klub 100 marathon løbere som bl.a. danmarksmester i 100 km i sin aldersgruppe Jesper Hahn Jensen og Torben Glass Nielsen samt danmarksmester i 24 timers løb i sin aldersgruppe Michael Rasmussen.
SKECHERS er også sponsor for bla. Team Esbjerg Håndbold piger.

Sydbank er Danmarks 4. største bank med særlig ekspertise på de områder, der har stor betydning for vores kunder: investering, pension, bolig og finansiering.

Med rødder landet over er vi også stadig den nære bank med det store lokalkendskab og det lokale engagement - ikke mindst når det gælder motion og sport. Vi er bl.a. sponsor for IF 92, Vestkystløbet, Esbjerg Ishockey og EfB.

Tjæreborg malerforretning har eksisteret siden 1976, hvor Helge B. Rasmussen etablerede sig som malermester, siden har firmaet vokset sig større og vi er i dag ca. 30- 35 malersvende, lærlinge og kontorpersonale i malerforretningen.
Firmaet ejes i dag af Karsten Brunsgaard og Peter Rasmussen.

Ingen opgaver er for store eller for små og vi kommer over alt.
Vi har styrken til de store opgaver og tiden til de små kunder. Vi har mere end 30 års erfaring med malerarbejde indenfor nybyggeri, Industri, private projekter, flyttelejligheder, ferie centre, storbyggerier, butikker, udvendigt, renovering, plejecentre, institutioner, skoler, stat, kommune, boligforeninger, offenlige bygninger, linoliemaling, forsikringsskader. mm.

Kort sagt vi har alt hvad der skal til for at løse enhver maleropgave.....vi har faglighed, mandskab, maskiner og kapacitet

 

Ugeavisen.dk er er en fælles portal for Sydvestjylland, skabt i samarbejde mellem ugeaviserne i området. Ved at viderebringe de bedste nyheder fra Ugeavisen Esbjerg, Ugeavisen Tønder, Ugeavisen Varde, Skærbæk Avis samt Ugeavisen Ribe, er det ambitionen, at ugeavisen.dk skal blive alle sydvestjyske borgeres foretrukne startsted på nettet.

Ugeavisen.dk ejes af Den Sydvestjyske Venstrepresse, og indgår i samarbejdet omkring Bladgruppen Vest.
 

Kiva Grafisk