Nora Mørk er gravid

28/10 - 2024

Team Esbjergs norske bagspiller, Nora Mørk, er gravid og venter sit første barn.

”Jeg glæder mig til at blive mor og ser frem til en helt ny og spændende tilværelse. Nu kommer jeg til at sidde udenfor i en periode, men jeg vil fortsat være med omkring holdet, og støtte og bidrage med det jeg kan udenfor banen. Det bliver spændende at følge holdet i denne sæson, og jeg forventer at blive klar til at spille for holdet igen til næste sæson”, fortæller Nora Mørk, 33 år.

Med termin i maj måned 2025 vil Nora Mørk være klar igen når sæson 2025/2026 starter til september 2025, hvis alt forløber planmæssigt.

”Nora Mørk er en meget vigtig spiller i Team Esbjerg med et overblik og spilforståelse i verdensklasse. Dertil har Nora en uvurderlig erfaring med mange store titler på sit CV, og derfor er Nora en uvurderlig brik i angrebsspillet. Her er jeg tryg ved, at Nora fortsat vil tilføre værdi til holdet selv om det meste vil foregå udenfor banen” siger cheftræner Tomas Axnér og fortsætter:

”Jeg ønsker Nora og Jerry stort tillykke med graviditeten, og ønsker dem alt det bedste for deres lille familie”.

Privat danner Nora Mørk par med Jerry Tollbring, der til daglig spiller for Füchse Berlin. Nora Mørk kom til Team Esbjerg i sommeren 2022, og forlængende sin aftale med Team Esbjerg sidste år, så aftalen løber frem til sommeren 2026.